Facebook

Beoordelingen van Any Thaim Delivery Amsterdam

Recente recensies van Any Thaim Delivery Amsterdam

5 sterren na 114 reviews

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, warm & snel bezorgd!

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde de kipspiesjes met home made saus, het vlees binnenin was heerlijk en de saus ook, helaas was al het vlees aan de buitenkant totaal verbrand,dat moesten wij er afschrapen. Daarnaast hadden we de pittige thaise salade van fijngehakte kip met munt en koriander, ( fijngehakte kip leek het totaal niet en dit alles dreef in zoveel vocht dat het eerst afgegoten moest worden. Bovendien kwam er een onaangename geur vrij bij het openen zodat we het niet op durfden te eten, we aten de rijst met 1 schepje van de salade. Het smaakte niet aangenaam, wel heeeelll erg te pittig (brrr) en vervolgens hebben wij de halve nacht met diarree op het toilet gezeten. Echt jammer en vast een eenmalig foutje. mailadres: milly36@xs4all.nl

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige bezorger, goede hoeveelheden, heerlijke smaak!

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tofu smaakte nergens naar en ik miste wat meer groenten. Ik zou graag willen zien dat je met een knop kan kiezen voor meer broccoli/groenten i.p.v. tofu/kip/garnalen.

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en snel!

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was snel en warm bezorgd alleen helaas beetje te zoutig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer uitstekend.

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrrrr!!!!

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

😋😋😋 weer even op vakantie door de smaakjes!

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, echte Thai netjes en goede levering.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, zoals altijd

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, zoals altijd

, 05-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisterenavond besteld op zich gied gegeten, maar ik had vegetarische loempias besteld kreeg ipv loempias kreeg ik iets anders 😒

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi, dit keer waren wij heel teleurgesteld. Wij vonden het vlees niet meer zo lekker als het was en ook waren de cashewnoten vergeten die wij hadden besteld en betaald. Wij vinden de verpakking ook te veel plastic. Het zou zo fijn zijn als jullie de soep met biologisch vlees zouden kunnen maken en in een soort statiegeld verpakking uitleverden. LG, Dagmar

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit blijft zo lekker altijd top tent , Gezellige mensen , lekker vers maaltijden zeker aanrader. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit eten en altijd top service!

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer geweldig!! smaakt het zelfde als in Bangkok

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer tip top! De happy Vegetables waren weer heerlijk. Ik had er saté bij en ik doe een moord voor de satésaus. Goddelijk!!

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd de heerlijkste gerechten weer. Anythaim? Any Time!

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

-

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een topper! Alles warm, snel bezorgd en zeer smakelijk...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mie was te ver doorgekookt en kip spiesjes leken meer op vet varkensvlees. Viskoekjes waren heel lekker. Bezorging prima!

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een hele goeie Thai.

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanuit Monnickendam besteld en met een uur een heerlijk warme maaltijd voor een goede prijs! Het was heerlijk! Dit gaan wij zeker nog eens doen!

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bnkdangerous was heerlijk

, 27-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik woon om de hoek en het duurde 1 uur voordat ik mijn bestelling kreeg. Ik zou een gratis drankje krijgen maar ik wou ipv een drankje groenten erbij maar beide niet gekregen. Er was in de rijst sommige stukken vast in een bolletje. Het smaakte wel lekker.

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, lekker, op tijd en vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1. Rijst was koud. 2. Gerecht flauw en smaakloos. 3. De zogenaamde oestersaus was 'n bouillonkleurige water zonder enige smaak. 4. De groenten (broccoli, paprika en courgette) waren nog rauw, niet eens beetgaar. 5. Biefstuk taai en smaakloos. 6. Een pluspunt, de champignons en taugé waren wel beetgaar.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere curry gegeten, pad Thai beetje droog maar wel lekker 😉

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

AnyThaim heeft lekker eten. Wij merken wel dat als het druk is de kwaliteit op sommige gerechten minder is. De "Thaise" kippenpootjes zijn niet Thais te noemen. Gewoon zoals bij de patatboer! Wij bestellen best vaak en de aanbiedingen die aangeboden worden als je je e-mail achter laat hebben wij nog nooit ontvangen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging half uur later dan in bevestiging aangegeven. Eten was lekker, ruime porties.

, 13-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sponzige, smakeloze tofu. Veel te vette viskoekjes en waterachtige curry

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders als anders! Vond het altijd heerlijk. Minder garnalen als de voorgaande keren terwijl je er wel extra voor betaald! Smaak ook minder lkkr als dat we gewend zijn, jammer

, 15-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben, zoals altijd, heerlijk gegeten en de bezorging was snel. Wel jammer dat er geen ananas in de khaw phad Hawaï zat.

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bezorging

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorger super aardig. Ik had een verkeerd huisnummer opgegeven dus hij belde eerst op. We hebben er nog zo om gelachen???? Ik ben een collega van je moeder Nick. Voor herhaling vatbaar. Ik ga zeer zeker nog een keer bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd op tijd, echt fijn! Wat is de massaman curry lekker. Het zachte vlees is echt een verrassing. Onze dochter van vier vindt het jammer dat het op is. Maar ook de pad Thai is favoriet vooral met beef!

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het lekkerste Thaise eten dat wij ooit hebben besteld en snel, warm thuis bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pad thai!

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer als ik bestel gegeten ze t gratis drankje voor de rest alles top en heerlijk. Bezorging is wat stug maar alles komt goed aan

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The price is very reasonable, but the overall flavour of the dishes was minimal. The Tom Khaa Soup on the other hand was very nice. It would also be nice of you could choose to get more egg or vegetables as a topping instead of tofu. The delivery was completely in order.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk authentiek Thais. Aanrader: fish cakes, gele curry met aardappel en pad thai met garnalen. Bezorging mooi op tijd en erg vriendelijk.

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk. Perfect. Bestel al vanaf de opening bij hun, en de kwaliteit is en blijft goed. Blij met deze topzaak.

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrij snelle bezorging. Bleek helaas 1 gerecht niet te kloppen, na bellen kwamen ze binnen 15min deze nog nabezorgen. Lekker eten, briljante service. Echt een aanrader!

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zich een prima curry, echter was het vlees zo taai dat het daardoor echt verpestte. Zonde! Daarbij hebben we twee uur gewacht op ons eten, wat ik echt niet vind kunnen.. helaas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel bezorgd door de vriendelijke bezorger, lekker warm aangekomen, goed verpakt, en heerlijk genoten van mijn pad thai met beef :) toppertje !

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Any Thaim was weer top, zoals altijd, snelle bezorging, zeker een aanrader!

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was pover gevuld: 3 garnalen en wat citroen blad, geen andere vulling. Smaak was goed. Groentenschotel, groenten niet knapperig. Curry met beef en groenten met kip hadden dezelfde smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zitten smullen! Zoals altijd. Ps, de garnalen waren echt geweldig!

, 05-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden twee soepen, zoetzuur en de bamboe kokos, heerlijk, totaal anders en perfect Aziatisch. De curries, met kokos en hottest flames met biefstuk en cashew noten. Die waren waanzinnig. Zo ook de krokante en goed gekruide saté spiesjes. Bestel wel vaker Thai, maar bij jullie was een aanrader!

, 23-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig!!!!!

, 21-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prawn Spring Rolls ❤️

, 02-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke curry's. Altijd warm en vriendelijke bezorging. Ik bestel hier 1x per week!

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 29-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al jaren bij Anythaim. Het eten is uitstekend, de bezorging vlot en het personeel fantastisch.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete restaurant in Amsterdam Noord. Goed, vers eten en vriendelijke, vlotte bezorging. Zeker de moeite waard.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker maar niet genoeg groenten.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was great, the sauce was lovely but the beef was like rubber. It's a shame because this is the second time and it really spoils what is otherwise a great meal.

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten maar er wel 1 uur en een kwartier op moeten wachten. Houdt daar dus rekening mee! Het is een populaire bezorg thai.

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect en niks op aan te merken.

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon lekker thais eten.

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een heerlijke maaltijd van Anythaim bezorgd gekregen. Blijkbaar was t druk want de bezorging duurde bijna een uur. Dat is wel s sneller geweest. De kipsatay was weer erg lekker. Bestel wel extra sataysaus want die is zo lekker dat ie te snel op is.

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, super lekker en vers.

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Persoonlijk had ik bij de groene curry liever minder tofu en meer kouseband gehad. Volgende keer ga ik dat aangeven.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

onze vaste thai, altijd lekker!

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de satey besteld met wok groenten en beef, gebakken rijst, cashewnoten. Alles was heerlijk, alleen de satesaus was dit keer te waterig. Voor de rest was alles heerlijk voorbereid, zoals gewoonlijk!

, 16-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, alleen zaten er stukje kip in de soep die besteld was met tofu (ben vegetarier)

, 11-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

viskoekjes waren heerlijk soep was te vet hoofdgerecht wat waterig en smakeloos en droge taaie beef Helaas. Wij waren diep teleurgesteld want hoopten dat we eindelijk een goed thai in Noord zouden krijgen... delivery was pas na 1 uur...

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is er een nieuwe chef/eigenaar? Eten is niet meer zo lekker als het was (nog steeds prima) En dit terwijl de prijzen behoorlijk gestegen zijn :(

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

draderige diepvriesboontjes in een waterige curry en te vette nogal flauwe viskoekjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, simpel en doeltreffend. Gewoon wat je wil van Thais afhaaleten. Bezorging top.

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals ik van Any Thaim gewend ben, heel erg lekker en buitengewoon nette en correcte bezorging.

, 02-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

My favourite thing to order. But the quality is just not consistant. Yesterday the meat was of bad quality and the sauce was so watery, my whole curry was a soup. :(

, 12-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer geweldig! Haha uiteraard weer mean garlic; heerlijk eten en snel bezorgd!! Real tasty Thai food!!!

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!!!! Beste bezorgrestaurant in Noord!!! Heerlijke Thaifood. Vooral de mean garlic en hot basil ????

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service! had een vraag bij de bestelling en werd snel teruggebeld. Eten is, als altijd, lekker en vers bereid. (Heb het dit keer zelf bezorgd in Apeldoorn, ook daar punten verdiend voor Any Thaim!)

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met grote spijt, heb ik een stukje kip gevonden in mijn vegetarische soep. Nu zou ik graag weten of ze allemaal vlees soepen waren met uitgeviste vlees? Geen soep voor mij meer.

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, bestellen vaak, bezorging duurt gemiddeld 1 uur

, 16-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is stipt, decbezorgjing erg aardig. Aan de telefoon word ik goed geholpen. Het eten zelf is zo zo. De kip saté is lekker, de kip mals. De satesaus is lekker van smaak maar wat dun De gele kip curry is voorzien van veel aardappel en ui en weinig vlees. De saus is dun. Er zit geen groente in. Je voelt je dan een beetje voor de gek gehouden als klant. De smaak van het eten bij bv The Bird Zeedijk is formidabel. Zelfde prijs..

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!!!

, 30-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 28-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel en netjes bezorgd.

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en warm as usual. Ga zo door!

, 19-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service, altijd vriendelijk & het eten smaakt altijd goed! Wij bestellen er altijd.

, 10-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten (gebakken rijst met kip) was lekker, zeker een aanrader. Maaltijd bevatte veel groente/kip. Bezorging duurde 3 kwartier.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect! Nog nooit minder dan perfect eten gehaald hier.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer hier besteld en het is prima bevallen. Heerlijk eten en voldoende warm. En, wat we erg belangrijk vinden: het eten was niet te zout. We bestellen zeker nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De curry was lekker maar er was een stukje vlees (denk ik) in de curry met garnalen.

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tofu in de red panic tofu (mijn lievelings!!) is veranderd. Helaas niet lekker...(saus nog steeds heerlijk)

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten. Ik bestel vaak. Deze keer was het gratis drankje vergeten. Dat gebeurt zelden. Maar de extra cashewnoten waren ook vergeten, en dat gebeurt bijna altijd. Dus geen extra cashewnoten nemen! Bezorging binnen een uur en vriendelijke bezorgers is heel fijn.

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en snelle service!! :-)

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd ruim op tijd ( 15 min eerder) bezorgd . Was van goede temperatuur. De maaltijden waren ok, wat aan de zoute kant niet heel speciaal.

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen is mijn opmerking niet gelezen die ik heb geplaatst bij de bestselling. Dit is al vaker gebeurt. Voor de rest ben ik tevreden.

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top! lekker en snel bezorgd.

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en een levertijd zoals beloofd, op de minuut af!